igår!

Kvällen vart grymm igår ändå. hoppade av på bilisten och möte upp Marina där, gick även in och köpte en dricka. Sen gick vi till Marina och satte i resten av håret på Malin osv.
Sen gick vi till pappagallo och käka, träffade även Barrda. Ringde upp Matthias och bad han komma ner och va social, så vi åkte runt lite med honom och så och drog till Kanto efter ett tag.
Sen när det kom mer folk vart det time for time, så då drog vi ner på hammarn såklart, sen åkte vi och hälsa på mammaanna lite oxå, åkte förbi time igen och hade rätt så tur, dom låste dörrarna men släppte in oss ändå.
sen sjung vi hela vägen till Kanto igen. Och sen kom det ju mer trevligt folk ditt såklart. (: Jag och Söderström åkte ner till Isabelle och stannade där en stund också. Sen skjutsade Perra hem Daniel och vi åkte och hämta Marina&malin och han skjutsade hem oss till Marina. Jätte snällt! :)
Vi sov i husvagnen och somnade vid 5 någongång, förutom Malin som inte kunde somna förns vid 7 stackarn!

Idag: Har vi bara slöat typ, vaknade vid 12 kanske? sen åt vi, kolla facebook, sen kom Ante och Larsson och skjutsade hem mig och Malin till mig i Ragunda. och nu har Malin flyttat in i lägenheten i stan snart. AVUNDSJUK :) alla flyttar ju nu..

Fick Ed Hardy tröjorna igår oxå! Så himla nöjd. Kommer bilder på dom och från igår dagen snart/sen.

Hejsålänge!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0