de här med att sola


De är inte bara ni som blir blir pist över att jag ska sola, jag är nog den som blir mest arg över att jag ska göra det. Men jag har inte gjort de sen valborg förutom den gången det gick åt helvete, men den gången tycker jag vi alla kan skratta åt det ist, jag fick ju mina "biverkningar", efter den gången solade jag knappt ute i sommras. ^^
haha.

Andledningen att jag ska sola nu är för att jag vill vara lite brunare till nyår, och för att jag känner mig som en helt ny människa efter, känner oxå att jag blir helt frisk&alla bakterier försvinner, även fasst jag inte ens är förskyld, hm?
Inte för att jag inte kan hålla mig längre, elr jo visst lite kanske. Jag vet mycket väl att man inte blir så brun efter en solning, men de är ju iaf nånting. Jag älskar att vara brun & de är jätte tråkigt att inte få sola, brun utan sol tycker jag inte om heller, men so what, får nöjja mig med det jag får! :)

Till er som inte förstår nånting nu, så har jag några andledningar till att inte få sola.

Sen i 7an började jag sola på riktigt oftast mellan 2-3 ggr i veckan & de hände att jag fick panik så jag skakade om jag bara solat 1, låter sjukt & de är det va de oxå. haha
Jag har ett eget solarium, men jag har inte ens kollat på de i över ett halvår, INGEN FARA =)

Hiha, lite kul, förut när jag skulle sola skyllde jag på att min foundation (stavning?!) va för brun & att jag inte hade råd att köpa en ny, men sola kostar nästan lika och de hade jag råd med? ^^ haha

eh, ett seriöst inlägg då

Nu har jag vart i hammerbeach en vecka & det har hänt sjukt mycket, förstår inte hur jag hunnit med allt.

Hammarstrand är bara en by, men de kan hända rätt mycket. det är här de händer ^

På snart en hel vecka har jag hunnit med att; åka från stan, ansiktsbehandling (<3), öppethus, fira lillasyster, 2,5 julaftonar, en juldag, film&myskvällar, birsta & kolla på idolkillarna, träffat hur många gamla vänner som helst, bråkat&skrattat. / & massa mer..

Igår drog vi ju till BbirsStaCcccityyy, de jag kommer ihåg att jag inhandlade är 2 skor, 3 jeans/leggings, 3 bh´sar, 1 partytop, 3 tröjor, 1 väst, 2 nagellack, smycken, hårgrejer, 1 väska, 1 halsduk. jag kommer inte ihåg om de va nå mer. Dock va nog bara hälften av allt på rea. Går ju inte ens att kolla mot rean på dom här dagarna, men jag försökte ändå göra upp med så mkt pengar som möjligt eftersom jag tycker det är så tråkigt att shoppa i ösd. När skulle skulle åka hemmåt  tror jag vi åkte minst 5 varv runt donken innan vi hittade drive in. Sen ytterligare 50 varv runt sundsvall innan vi hittade till volvo där kusin skulle tanka, även fasst jag tycker jag är där rätt ofta, iaf förut & favvofaster har ju bott där en tag innan hon flyttade till sthlml så fattade vi ingenting fastänn vi visste precis vart de låg egentligen när man tänkte efter. skulle egentligen höra om jag fick sova över hos bror för mam&wiking ska in imorn men då får jag inte plats på vägen hem eftersom dom skulle köpa ny tv.

Sen när vi kom hem körde vi wii kväll.
Idag tänkte jag sola men orkar inte, så mycket att göra. Jag har bestämmt mig för att kolla om jag har kvar mina skills när de gäller att sladda med 4hjulingen sen ikv när de är mörkt, tkr de är kulare då. Om malin fortfarande är hos hennes man så tänker jag nog fan nästan åka & kidnappa dom, så dom får åka madrass bakom, HIHI jag tycker de är skitkul, när folk aldrig ramlar av brukar jag bli sur & köra som en idiot tills folk gör de, absolut inte så att dom gör illa sig eller liknande.

Sen imorn
när sötfaster slutat praktiken vid 5 så drar vi till stan, hennes vänner från tyskland, england & australien kommer för att fira nyår här i sverige. kortfattat så kommer dom till sthlm idag & sover i faster och Anna-lenas lägenhet för att ta tåget till ösd imorn, sover över hos mig och jennifer, fixar lite grejer på stan sen drar dom till ÅRE, jag vill oxå till åre över nyår :(

BTW, jag behöver inte köpa polett till att sola, faster hade köpt en men hon hinner inte, så hon får lite brun utan sol av mig sen istan och jag får ehnnes polett. SUPER (Y) Hon är bäst! Nu ska lillebrur tydligen dra fram ödlan så nu sticker jag.

SKÖT OM ER :)



måste ju vara lite ego ibland






skål

ÅRET.
Hur har året nollnio varit för dig? - great
Bättre än förra året? - till 99 % ja
Någonting du aldrig kommer glömma från år nollnio? - -
Har du flyttat under år nollnio? - haha, ja några gånger, från ragunda ti hammarn jag vet inte hur många gånger & lägenheten ti huset, anita & där jag bor nu. 
Har du hittat en ny låt som du älskar? - många
Isåfall vilken? - -
Har du kysst en främling? - främling&främling, inte direkt.

KÄRLEK.
Hur har din kärlek varit nollnio? - har inte haft nån riktig kärlek iår. 
Har du varit kär? - nae
Har du sagt jag älskar dig till någon? - ja
Har någon sagt jag älskar dig till dig? - ja och det är det bästa man kan höra.
Har du haft ett hemligt förhållande? - haha neeeej

SORG & HÄMD.
Har någon av dina vänner försökt/tagit självmord? - sånt skriver man ju här?
Har någon i din släkt avlidit? - ja
Har du slagit någon med knytnäven? - ja, på skojj  
Varit i slagsmål? - ingen törs vara i slagsmål med mig! ^ wuhuu

PERSONLIGT.
Har du gjort någonting du ångrar? - .inte vad jag kommer på
Isåfall vad? - kommer inte på nått som jag kan skriva här.
Har du skämt ut dig? - haha ja de är klart, vad vorre världen annars?
Har du ljugit för en vän? - hm, har jag säkert men isf tycker jag inte om det.
Har du varit ute en hel natt? - ja många
Har du blivit tagen av polisen? - nae, inte vad jag kommer ihåg ;)
Har du sovit i samma säng med någon av det motsatta kön? - ja
Har du sovit i samma säng med någon av samma kön? - jao

SKOLAN & FRITIDEN.
Vilken skola går du på? - jb..
har någon varit elak mot dig i skolan? - ne inte vad jag vet iaf.
Hatar du ngn på din skola? - Hatar ingen
Har du gjort ngt framsteg? - jao, på sätt & vis. :)
Haft alla rätt på ett prov? - fan, trodde de stog om jag klarat ett prov & vart bice glad, men nej

VÄNSKAP.
Har du träffat nya vänner? - oja :) 
Har du förlorat en vän? - nja typ, beror alldeles på hur man menar.
Har du fått tillbaka kontaktet med en gammal vän? - mm :)
Har du ljugit för en bästavän? - vad är det?
Har du haft en relation med en vän? - yes..



enda bilden jag ha här, hoppas alla fått en gudomlig jul.
nu ska jag ta mig min efterlängtade sheridans


heh

En julafton avklarad

20 saker du inte visste om mig:


(HIHA)
^^


Om någon ber mig hålla en sak för mig själv så skulle jag inte ens berätta det för mig själv.

Hos min pappa är vi stödfamilj till en person.

Jag har aldrig träffat min riktiga farfar + den släkten, så halva min släkt bor i Sollefteå, men han som vart min farfar hela livet ser jag som riktiga farfar & jag älskar han som de oxå. <3 

På pappas sida är jag bara halv släkt med alla, men jag ser dom verkligen inte som så. (L) förutom dom på farmors sida som bor i örebro, dom är "hel" släkt.

Det finns ingen som vet 15 % om mig, men jag visar nu alltid mitt riktiga jag.

Jag har fått reda på att jag är ett maskrosbarn & de här är första gången jag berättar om det för någon elr något, men jag skulle aldrig ångra nånting i mitt liv om jag kunnat, saker händer alla & saker har hänt mig.

Jag hatar julafton mest av allt, de ända positiva med julafton är att se syskonen må så bra som jag älskar mest av allt nu.

Jag ÄLSKAR att åka bil, tåg, flyg, moppe, cross eller buss. Jag tycker det är så himla skönt på något sätt, de har jag ärvt av hon som betytt mest i mitt liv.

Jag ska göra en tatuering till det nya året om jag har råd som jag verkligen behöver och kommer aldrig kunna tänka tanken på att ångra den.


Jag har adhd men det är inte så hemskt som det låter & alla tror att det är, väldigt olika från brud till man och person till person.

Jag har väääldigt stora/svåra sömnproblem, ibland & väldigt ofta förut kunde jag inte sova förens jag varit vaken i oftast 22 timmar, men jag har fått sömn tabletter för det nu. För några år sen va det värre, då kunde jag inte sova alls på nätterna, & folk ringde alltid till mig vilken tid som helst för att dom visste att jag va vaken. men det här är pga av många andledningar :)

Jag kan inte ogilla en människa (vill inte ogilla ngn eller något heller) & har väldigtväldigt olika vänner, punkare, fjortisar, emos, grymt rika, brats, pundare, gamla&unga, hip-hopare osv. tycker det är härligt att folk törs vara sig själv. give me five för det :)

Ingen av mina syskon & jag är lika till utseende, men till personlighet är jag&wille och rebecke&filip väldigt lika, det ända människor kan se utan att känna till oss är att vi är en wikander av att kolla oss i ögonen. ^^

Jag älskar att resa.

Min minsta lillebrur är 4 år & har varit kär i en&samma tjej i snart 3 år, han kallar henne för prinsessan och pratar bara om henne för mig, och det är jag som får prata om henne åt honom till folk. :)

Det finns ingen som kan kontrolera mig & veta vad som är bäst för mig än mig själv, om jag mår dåligt så tänker jag igenom hur jag ska göra för att må lite bättre & jag tycker det är läskigt, mitt huvve är som en jävla dator eller nånting. :p

Mina småsyskon kan dubbelt så många fler fula ord än mig, när flippen nästan va 1,5 år låg han i sängen och kunde inte få slut på orden, jag & martina kunde sitta där i flera timmar och skratta så mycket att vi grät.

Jag är den ända som har fått slinga och klippa min systers hår på flera år.

Min tanke är att det finns en mening med precis allt, och dom som säger; men nathalie, varför leva när det från början va bestämmt att man skulle dö :/ ? Jag blir ledsen att folk känner så, jag menar isf varför duscha, diska osv när man o allt annat blir skitig igen? lungorna är till för att andas med, & just du finns här för att leva här, alla kommer hitta sin egen väg, u will make it work! Jag tycker alla borde tänka frammåt, man mår oftast inte bra i dom här året, det behöver inte krävas mycket. Tänk på saker du mår bra av, vad vill du göra i framtiden? vad vill du bli? vart vill du bo? vad är din drömm? kan du börja göra nånting nu? sen som när man känner att man börjar bli beronde av alkohol, nikotin & likande, jag skulle inte vilja va beroende av sånna saker när jag fått barn, inte bara för barnens skull utan min egen också, sen blir de ofta fel när man röker eller snusar när man är gravid, och jag skulle hellre lägga pengarna på barnen än beroendet. Livet har bara börjat & har så himla mycket mer att ge. Kom ihåg att det är aldrig försent för något.

Jag tycker absolut allting ska få en chans, & oftast en andra också. =)




hula! ha en awesome jul nu så ses vi den 25e & på nyår ;)


okej då, då kör vi

BÄSTA LÅTEN MED:


Just idag

AGNES: for love eller i believe kanske.
AKON: oj, det här vart svårt. nån från hans nyaste album kanske.
AL AZIF: lady i think
ALICIA KEYS: how it feels to fly
AVRIL LAVINGE: compicated kanske

BABY BASH: svårt, han lyssnar jag inte mycket på. suga suga
BEYONCE: ave maria
BILLY RAY: butterfly fly away, är den ända jag vet i think
BLACK EYED PEAS: i gotta feeling men för att vara lite annorlunda alive eller nä 
BLU CANTRELL: breathe
BOB MARLEY: bad boys
BONE THUGS-N- HARMONY: i tried eller never forget me
BRAD PAISLEY: kan inte dom nyaste med han, blir nog whiskey lullaby
BRANDY: right here eller piano man 
BRICK AND LACE: take me back
BRITNEY: not a girl not get a woman eller sometimes
BYZ: the party is in you

CASCADA: evacuate the dancefloor
CASIE: is it you
CELINE DION: im alive eller my heart will go on
CHAMILLIONARE: ridin' maybe
CHRIS BROWN: with you
CHRISTINA AGUILERA: DIRRTY, min första danslåt, annars the voice within eller beautiful, reflections
COLBY O'DONIS: let you go
COLDPLAY: men ingen aning, fix you?

DAUGHTRY: over you
DANNY: radio eller if only you
DARIN: road trip
DAVID GUETTA: orkar inte tänka, sexy bitch
DEAD BY APRIL: carry me or falling behind

EMINEM: beautiful
ENRIQUE IGLESIAS: hero
ERIC CLAPTON: tears in heaven
ERIK HASSLE: hurtful

FLASHDANCE: what a feeling
FLIPSYDE: when it was good
FLO RIDA: rewind

GOO GOO DOLLS: iris
GREEN DAY: 21 guns
GYLLENE TIDER: juni, juli, augusti
GWEN STEFANI: the sweet escape
GYM CLASS HEROES: cookie jar

HEAT: hm? 1000 miles
HÅKAN HELLSTRÖM: fulaste flickan i världen ;)

IYAZ: replay
ISRAEL: somewhere over the rainbow
IRONIK: mum

JAMES BLUNDT: men vafan
JAMES MORRISON: broken strings
JANET LEON: heartache on the dancefloor
JAY Z: empire state of mind
JENNIFER HUDSON: orkar inte, spotlight
JOJO: too little too late
JORDIN SPARKS: battlefield

KANYE WEST: amazing
KARDINAL OFFISHALL: dagnerous feat. sean paul & akon
KAT DELUNA: run the show
KELLY CLARKSON: my life would suck without u eller already gone
KE$HA: tik tok
KEITH URBAN: stupid boy, making memories of us 
KERI HILSON: change me
KEN RING: nu måste vi dra, 2000 talet
KINGS OF LEON: use somebody

LADY GAGA: bad romance, starstruck
LAZEE: im not pop
LEONA LEWIS: a moment like this, happy
LIVVI FRANC: now im that bitch
LORENTZ & M.SAKARIAS: lever min dröm

MADONNA: celebration..
MANDY MOORE: only hope
MARIAH CAREY: obsessed
MICHAEL JACKSON: we are the world
NE YO: miss independed
NICKELBACK: if everyone cared
NOMY: you better die young

OBIE TRICE: snitch av dansen
OCEAN DRIVE: some people
OH LAURA: release me
OLA: NATHALIE SÅKLART
ONE REPLUBIC: apologize, come home, stop and stare

PACHANGA: loco
PINK: just like a pill
PITBULL: hotell room service
PROMOE: skäggig vegan, nerå. these walls dont lie

R.KELLY: number one
RIHANNA: run this town
RIO: when the sun comes down

SEAN KINGSTON: face drop, fire burning
SEAN PAUL: break it off, so fine
SIBEL: make beilive
SOULJA BOY: kiss me thru the phone
SPACE COWBOY: falling down
SUM 41: with me 

T.I.: live your life, dansen där med. my life your entertainment
THE CALLING: wherever you will go
THE GAME: my life
TIMBUKTU: alla vill till himmelen men ingen vill dö
TROY & GABRIELA: gotta go my own way

USHER: moving mountains

äh nu orkar jag inte mera 





















 



Draft: Dec. 7, 2009

Jag heter Donna Ford.
Jag är åtta år.
Och jag är en riktigt, riktigt, riktigt elak liten flicka.

Jag är så dum & ful att jag faktiskt har mig själv att skylla när jag råkar ut för tråkiga saker.
Jag vet att jag är en elak liten häxa, men jag förstår inte riktigt vad det är som jag gör som är så ondskefullt. Jag har vell glömt bort alla elakheter som jag har plågat omgivningen med, men jag vet att det är sant att jag har varit elak för det säger min styvmor hela tiden. Det får jag höra varje gång hon slår mig. Hon brukar också säga det medan hon sparkar på mig när jag ligger på golvet.
Nu har jag varit dum igen så här står jag nu. Jag har väl sagt något fult förstås som vanligt. En gång sa jag "jäklar" och då var det inget annat än att ge mig stryk. Eller så kanske jag står här för att jag har råkat titta på min styvmor på ett ondskefullt sätt. Ibland räcker det med att hon får för sig att jag ser ut som min mor måste ha sett ut och då måste jag straffas för det. Mågor måste jag väl ha gjort den här gången också, men det är svårt att säga exakt vad det skulle vara.
Men något måste jag ha gjort för att förtjäna det här. För det är ju därför som jag står här. I linne och underbyxor. Det är så kallt här. Jag har stått här sedan i morse. Jag har ingen klocka och det finns ingen här inne heller, men jag vet att jag har stått här länge för det börjar bli mörkt nu. Jag hörde de när de andra - min styvmor och mina styvbröder - åt frukost och sedan hörde jag när de åt lunch. Lite senare åt de något annat också, och nu kan jag höra att de håller på att göra i ordning middagen. Någon lunch fick jag inte, och jag kommer inte få någon middag heller, för jag får inte gå ut härifrån. Bara för att jag är så elak som jag är kan jag inte få så mycket mat.
Kanske kan jag smyga mig ut när de har gått och lagt sig. Jag skulle kunna slinka in i skafferiet och ta en näve cornflakes.
Men om jag gör det så är jag ju elak, och tänk om någon ser mig, då blir jag straffad igen.
Kylan tränger igenom märg och ben. Jag avskyr att vara här.
Jag hatar badrummet.
Dag efter dag är det samma sak, aldrig tar det här slut. Jämt måste jag stå här. Hon brukar skrika åt mig när jag har gjort nånting som hon inte tycker om, något av mina dummheter, och så skickar hon in mig i badrummet.
Då måste jag klä av mig, men om jag har tur får jag behålla underkläderna på.
Jag måste stå fullständigt stilla vare sig jag står i badkaret eller på golvet. Ibland måste jag stå vänd mot förnstret, andra gånger får jag stå med ansiktet mot väggen. Hon säger att hon hör om jag rör mig aldrig så litet, om det så bara är en ynnka centimeter.
Och jag tror henne för jag har märkt att hon vet allting.
Efter en stund kommer alltid den där konstiga känslan krypande i benen. Förstblir tårna iskalla, så kalla att jag nästan inte har någon känsel i dem längre.
Och vad som är ännu konstigare är att kylan inte med det samma fortsätter upp i benen.
För det hade man ju kunnat tänka sig, eller hur?
Man skulle kunna tro att kylan skulle fortsätta att sprida sig uppåt, men istället är det som om den tar en paus när den har kylt ner mina tår ordentligt.
Sedan stannar den liksom till ett tag innan den fortsätter driekt till mina fingrar. Först då när mina tår & fingrar är helt genomfrusna sprider sig kylan igenom hela kroppen.
Näsan.
Kinderna.
Benen.
Armarna.
Magen blir kall i glipan mellan underbyxorna och mitt urvuxna linne. Jag har gåshud över hela kroppen ett tag, men tillslut är jag så frusen att till och med gåshuden försvinner.
Jag vill inte må så dåligt som jag gör varje gång hon skickar in mig hit.
Jag försöker alltid hitta på olika sätt att må lite bättre, men jag har inte hittat något sätt som fungerar än.
Ibland försöker jag göra mig alldeles tom i huvudet genom att stoppa alla tankar. Jag brukar också räkna upp saker som jag gör olika listor av i huvudet, eller så fantiserar jag om en bok jag läst. Ofta brukar jag oxå svepa med blicken över sprikorna i väggen för att se vad jag kan upptäcka för olika mönster. Jag minns en dag då jag hade bestämmt mig för att försöka höra precis allt som hände i huset.
Jag hörde hur alla där ute höll på med lite av varje medan de pratade och skrattade. De lagade mat, kokade te och radion stängdes av och sattes på igen flera gånger under dagens lopp. Det va helt vanliga familjesaker som pågick egentligen, men det va ingen bra dag för mig som stog härinne. Minuterna segade sig fram i snigelfart.
Bara för att jag stog här inne i ett kallt rum och frös verkade alla ljud därute högre än vanligt. Det va som varje ljud bredde sig ut och aldrig ville ta slut.
Det ända jag kunde göra va att stå här medan sekunderna långsamt blev till minuter och minuterna till timmar.
Jag kunde bara hoppas på att jag snart skulle få tillåtelse att gå till mitt rum.
Och när de hände gällde de att vara försiktig så att jag inte gjorde henne ännu argare.
Idag sitter jag i klistret igen.
Jag drack vatten innan jag blev inskickad hit och nu behöver jag gå på toaletten. Men det får jag inte.
Även om de står en toalett precis framför mig så får jag inte använda den.
Jag måste ju röra mig om jag vill använda den och jag får inte röra mig.
Jag kan inte be om att få gå på toaletten heller för då måste jag ju prata och det är också förbjudet.
Det händer ofta att någon kommer in hit, men inte ens då får jag gå på toaletten.
När min styvbror kommer in och ställer sig framför mig för att kissa måste jag bara stå där rakt upp och ner.
När jag hör hur kisset forsar ur honom ner i toalettenstolen måste jag stå helt tyst och orörlig fasst jag snart inte kan hålla mig längre.
Min styvbror säger fula saker till mig och försöker som vanligt provocera mig så han får igång ett bråk. Han vet så väl att om jag käbblar emot eller nyper till honom så är de jag och inte han som råkar illa ut.
De vet jag lika väl som han, så jag står stl som en staty och låter honom hållas.
Det enda jag har i huvudet nu är att jag måste gå på toa.
Jag har stått här i flera timmar redan och jag kommer säkert få stå här flera timmar till.
Ändå får jag inte göra de som alla andra brukar göra i de här rummet fast de är en av de mest naturliga sakerna i världen.
De är inte första gången jag är i den här knipan så jag vet att de gäller att tänka efter nu.
De gäller att komma på vad som är bäst att göra i den här situationen.
Om jag trots allt skulle få för mig att fråga om lov så kommer hon slå mig.
om jag väljer att inte fråga och kissar på mig istället kommer hon antagligen slå mig då med.
Men om jag kissar på mig så blir de iallafall lite varmt ett tag när kisset rinner ner för benen. men å andra sidan är de inte varmt så länge. de blir snart kallt igen och jag kommer lukta illa oxå. jag ska gå till skolan imorgon och jag vet hur de blir där, eftersom hon inte kommer att låta mig få tvätta mig innan dess. men jag har inget annat val än att kissa på mig. antagligen är jag tvungen att göra de flera gånger idag om jag måste vara här så länge som jag brukar. Det är kisslukten som är värst. Jag avskyr att gå och lägga mig i mina våta underbyxor och vakna i lukten av intorkat kiss. när jag kommer till skolan retar de andra barnen mig och ingen vill sitta brevid mig för att jag stinker.
Jag har ont i magen. 
De är för att jag inte få gå på toaletten och för att hon slår mig i magen nästan varje dag.
Också gör de ont för att jag jämt är hungrig. Jag har ont i huvudet oxå. Det är alltid mörkt i mitt rum och när hon drar ut mig därifrån får jag alltid huvudvärk för att de är så ljust utanför. Huvudvärken blir ännu värre av att jag måste tänka så mycket hela tiden.
Jag måste alltid tänka efter hur jag ska göra. Jag måste tänka hur jag ska komma undan min styvmor och inte göra henne arg. Ska jag våga gråta och hoppas att hon inte blir vansinnigt arg om hon hör mig, eller ska jag dra mig in i mig själv och riskera att hon blir minst lika arg för det? Hon kan ändra sig från ena stunden till den andra så varje dag måste jag tänka ut nya planer.
Jag har ont i hela kroppen för att jag får ta emot slag och sparkar nästan varje dag. Min styvmor bryr sig inte om att jag är liten och mager. Hon använder mig som slagpåse ändå. Jag har alltid blåmärken överallt. Att de andra barnen oxå har blåmärken är ingen tröst. Jag blir ledsen när jag tänker på att de fått sina blåmärken när de ha varit ute och lekt och skojat och klättrat i träd. Själv får jag inte gå ut och leka och inga vänner får jag ha heller. Mina blåmärken kommer inte från lek. Min rygg värker och jag är öm överallt. Det finns nästan någon del av min kropp som inte har träffats av hennes slag.
Men de som gör mest ont är värken i mitt hjärta.
Jag vill inte att allt det hemska ska fortsätta.
Jag vill inte vara en elak flicka längre.
Jag vill ha en riktig mamma.
Jag vill att detta helvete ska ta slut.
Hon låser in mig i skåp. Hon ordar fester och vrider upp ljudet och skrattar när de män som hon kallar sina vänner våldtar och förnedrar mig, i mitt eget hem. Jag har inte bett om det här. Jag har inte varit elak när hon kör mitt ansikte i spegeln och matar mig med hundmat, inte heller när jag får städa hela huset med en nagelborste och varje gång hon hotar att piska livet ur mig.
Varför är jag tvungen att stjäla mat ur mina klasskamraters jackfickor?

min hemska bok.

säg mig hallå he

Jag har aldrig kunnat läst en bok i hela mitt liv, men nu har jag läst till sida 40 av Donna Ford, styvdottern. Blir så glad på mig själv! (Visst det är skit svårt & jag fattar knappt nånting men).

Igår va det iaf "movienight" med Jennifer & Ghassan, vi såg knowing, pratade massa skit & hade det trevligt.

Jag somnade efter 5 igår så tänkte börja skolan efter lunch så ställde kl på 10 ist, och mamma tror jag ringde mig då också till&med, men jag vaknade kl1 (såklart) jävla skit, FÖRLÅT MAMMA! eller ja, förlåt till mig själv som skulle gå alla dagar den här veckan.
Jag är så knäpp, när någon ringer när jag sover vet jag själv att jag kan prata precis som jag är vaken & jag kommer på bortförklaringar hur snabbt som helst så mamma trodde verkligen att jag va på skolan idag, fasst jag kommer inte ens ihåg att jag har pratat med henne. ^^

MEN olala, nu kom jag på massamassa saker jag måste göra. :/ panikångest & hejdå

?

nejdu


.

Måste avreagera mig! (& jag kan inte sova..)

Man är faktiskt bara i unga livet nu, man har hela framtiden (<3) att se fram emot.
Tänk på alla drömmar som man kan uppfylla, ingenting är omöjligt.
Även fasst det oftast händer mycke tråkiga saker i dom här åren & kommer utan tvekan att göra mycket längre framm också, så kommer man oftast över det. Visst inte alla saker, men man tänker inte alltid på saker på samma sätt.
Brukar det oftast va smällen som är hårdast.
Det är synd, men allt som händer, det händer, & sånt händer faktiskt.
Men,
Jag hatar verligen hur man kan trycka ner sig själv så otroligt mycket eller låta andra göra det.
Ingen av er är ful eller dåliga, vi är så jävla vackra & bra allihopa.
Det finns INGEN som är precis som en själv, och det är de som gör alla oss speciella.
ALLA är bra, sluta tryck ner varandra. Det finns alltid en andledning till allting.
Men jag tycker inte att man ska jävlas med någon för att man känner för det är en andledning.
enligt mig är det nog en annan anledning som ligger bakom det hela. grupptryck kanske? eller "status"? vad som helst kan de va.
not worth it.
Det mår nog ingen bra utav innerst inne.
Vi är olika & lever olika liv, har alltid gjort de & kommer göra det livet ut.
Gilla läget istället & älska du är du & ingen annan. Ingen annan på jorden är du & du är bäst som du är.
och de alla andra gör, gör du bättre på ditt eget sätt.
kolla i spegeln & bara ÄLSKA det du ser. förfan
Tänk att det absolut inte finns någon annan som får samma fina spegelbild som just du själv får!

Jag ser inget dumt med någon, jag har ingen rätt att leta fel på någon, då får de hellre va.
Jag tycker det är mycket bättre att se de braiga. störa mig på vad folk kan göra kan jag göra, men ingen jag går runt & pratar om för de är jag som tycker så. och hade jag vart den personen jag stört mig på hade jag ju gjort likadant, right? ja.
jag tror man mår bättre av att se det fina hos folk, och de gör nog folk också. (^^,) men man måste ändå alltid veta att man är precis lika speciell själv, även hur svårt det än är att få in det.

Vi är alla olika. ♥

Man vet bäst själv vad som är bäst & sanningen om saker om sig själv.
Det blir inte bättre än så här & så här är underbart.

låt aldrig världen gå under pga några ord, låt dom inte komma i vägen för nånting & se fram emot framtiden, den kommer bli kanon.

vart bara så jävla less. / Nathalie

2/4-07
(F)

r. kellys number one,(gammal jag vet) men så vill jag känna.

idag och igår kom kattis förbi och hjälpte oss att städa, GULDT VÄRT. <3

Idag ha vi käka kinesmat, sjukt nice.
jag hållde på att bränne ner hela lägenheten när vi städade oxå.
Sen har favvofaster ringt idag!! åh :) hon kommer snart upp från sthlm, de ska bli så kul att få träffa henne igen.
hon ha oxå en chokladkalender hihi! Sen ska hon ha praktik i hammarstrand snart, sen även i östersund. men hon skulle ringa en vecka innan så vi hann städa hihi ^^ nerå, hon vet hur ungdommar är så det va ingen fara. älskar henne <3

annars har jag gått på skolan varje dag den här veckan, visst jag ha kommit 20 min försent varje dag men så får de va.
mamma ska ta "veckans behandling" imorn så då får jag mina vinterkläder jag beställt.. härligt!
annars går allting skitbra eller tvärt om, men ska inte klaga.

nej nu blir de lugn musik och lite matte räkning -.- sen drömma om drömmen.

just ja! jag fick vg/mvg på matte provet även fasst jag ligger så jävla bakom, visst alla tyckte de va skitlätt inklusive mig hur trött jag än va den dagen, men ska få lite mvg uppgifter sen kanske jag ha mvg till jul efter inte ens 2 månaders jobb! känns kul :)


RSS 2.0